Impresszum

A honlap fenntartója:

Tóth Dávid magánszemély

Elérhetőség:

  • E-mail: penzeszsak.hu@gmail.com
  • Levélcím: 5600 Békéscsaba, jsddfglkdghflgs
  • Internet: penzeszsak.hu

Tárhely:

Rackhost Zrt

  • E-mail: info@rackhost.hu
  • Cím: 6722 Szeged, Tisza Lajos körút 41.
  • Tel.: +36/1-445-1200

A honlapon található információkat, mindennemű tartalmat kizárólag tájékoztatás céljából teszem közzé. A közzétett információk nem minősülnek pénzügyi tanácsadásnak, azokat mindenki a saját felelősségére használja fel. A felelősség kizárva.

Jogi nyilatkozat

A penzeszsak.hu (a továbbiakban: Honlap) tartalma, valamint a Honlapon megjelenő hírlevélben (a továbbiakban: Hírlevél), található információk és elemzések mindenkor a szerző magánvéleményét tükrözik. A Hírlevélben, illetve a penzeszsak.hu honlapon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Kifejezetten kiemeljük, hogy minden személy kockázatviselési hajlandósága más és más, a honlapon, valamint a Hírlevélben közölt információkat pedig kifejezetten csak ezen kockázatviselési hajlandóság ismeretében lehet értelmezni és értékelni. Ezért bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés befektetőnek való megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre sem a Honlap, sem a Hírlevél nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért mindenkor tájékozódjon részletesen és több forrásból – ahogyan azt az egyes helyeken a hírlevél külön is megjelöli –, szükség esetén mindenképpen konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

Az előbb írtakra tekintettel a Honlap és a Hírlevél szerzője kizárja mindennemű felelősségét az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.

A Honlap valamint a Hírlevél szerzője az általa közölt hírek, elemzések, és egyéb írások összeállítása során kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a felhasznált adatok hiteles, megbízható forrásból származzanak. A források tételes, kimerítő felsorolása mind a Honlapon az adott helyeken, mind a Hírlevél végén, mind az Online képzésben szintén az adott helyeken minden alkalommal feltüntetésre kerül. Az adatok hitelességéért mindazonáltal a Honlap és a Hírlevél szerzője nem vállal felelősséget.

A Honlap és a Hírlevél szerzője által közölt hírek, elemzések és egyéb írások tájékoztató céllal készülnek, s befektetési ajánlást nem tartalmaznak. A Honlap és a Hírlevél szerzője, ahogyan azt a Honlapon is leírja, a tőzsdén kizárólag a saját nevében kereskedik és a saját portfólijában a feltüntetett tőzsdei társaságok részvényeivel rendelkezik.

Bármilyen részrehajló, vagy megtévesztő tájékoztatás kizárt, mivel abban a Honlap és a Hírlevél szerzőjének semmilyen anyagi, vagy más egyéb érdekeltsége nem áll, illetve nem is állhat fenn, az fogalmilag kizárt.

Valamennyi a Honlapon és a Hírlevélben megjelent vélemény, elemzés az azt elkészítő szakmai véleményét tükrözi, melyben objektív és szubjektív elemek egyaránt vannak. Az előbbiekre valamint a tőzsdei tranzakciók általános kockázatára tekintettel a Honlap és a Hírlevél szerzője az egyes cikkekkel, elemzésekkel vagy az azokból származó információkra és véleményekre alapított ügyletekkel kapcsolatos semmilyen kárért vagy költségért felelősséget nem vállal.

Minden jog fenntartva.